Handla

omsorgsrörelsen

Omsorgsrörelsen: vi går mot ett nytt normal, men vad ska det innefatta för vår äldreomsorg?

I juni skapade Isak #omsorgsrörelsen, ett upprop för äldreomsorg. Ambitionen är att lyfta diskussionen om vad det är för äldreomsorg vi vill återgå till. Just nu är alla blickar riktade på äldreomsorgen och kritiken haglar. För det första, hur förvaltar vi den sällan skådade uppmärksamhet på bästa sätt? För det andra är nu ett gyllene läge att lyfta långsiktiga frågor om vad vi egentligen vill ha för omsorg och skrida till handling.

#omsorgsrörelsen som rörelse betingat handlar om att samla diskussionen om vad det nya normala är för vår äldreomsorg. Under detta paraply arrangerades ett flertal initiativ, T.ex. en insamling som och nu närmast ett seminarium.

#omsorgsrörelsen arrangerar ett seminarium: Vad är det (nya) normala i vår äldreomsorg?


Nu är ingenting normalt. Men vad är egentligen normalt för vår äldreomsorg? Är det som det var förut eller är det något nytt? Detta är frågor som #omsorgsrörelsen kommer att ta upp i en digital paneldiskussion den 10 juni kl 10:00. Panelen som modereras av Annika Jankell, består av Barbro Westerholm, Wilhelmina Hoffman och Liselotte Björk.

Inpå paneldiskussionen delar Göran Hägglund, Johan Garpenlöv, Emilia Halldén, Gustaf Wikberg, Hugo Tham och Gun Aremyr med sig av sina visioner om det nya normala. 

För att veta mer? Gå in på www.omsorgsrorelsen.com för att läsa mer och anmäl dig. 

Isak Unfors genom Joyvest faciliterar #omsorgsrörelsen.

Nyhet! Vi har släppt en dokumentärserie:
Vad är ett leende värt?